refurbished iPhone
Telefonie

3 redenen om een refurbished iPhone aan te schaffen!

De meeste refurbished iPhones zijn ofwel een gereviseerde of gerepareerde telefoon. Hoewel het gebruikte telefoons zijn, worden ze dus volledig getest door professionele ontwikkelaars om eventuele problemen op te sporen en op te lossen, zodat de telefoon vervolgens in een goede conditie wordt verkocht. Er zijn veel redenen waarom je bijvoorbeeld beter een iPhone 7 refurbished zou kunnen kopen in plaats van een gloednieuwe tegenhanger.

https://unsplash.com/photos/A0YGJyR24MQ

1. Refurbished iPhones zijn goedkoper

Hoewel velen er misschien de voorkeur aan geven een gloednieuwe telefoon te kopen, is het voordeel van een refurbished iPhone dat je er echt een stuk minder aan hoeft uit te geven. Bovendien doe je nauwelijks concessies aan kwaliteit. Eventuele defecten zijn verholpen en de telefoons hebben een reeks tests en reparaties ondergaan om ervoor te zorgen dat nieuwe gebruikers er geen problemen mee ondervinden. Bovendien kan het zijn dat jouw iPhone 7 refurbished nog nieuw of zo goed als nieuw is. Soms worden ze geretourneerd omdat de bestelling een verkeerde kleur had, terwijl andere alleen werden omgeruild, omdat de gebruiker de nieuwste trends wil volgen.

2. Tweedehands iPhone met garantie

Waarschijnlijk maken velen zich zorgen dat ze geen garantie krijgen op de gereviseerde telefoon, maar als je iets koopt bij erkende verkopers, worden refurbished iPhones meestal ondersteund met een garantie van een jaar of zelfs twee. Dit geeft je zekerheid in geval van eventuele toekomstige telefoonreparaties. Het beleid kan echter variëren afhankelijk van de verkopers. Maak daarom eerst kennis met hun voorwaarden, voordat je tot aankoop overgaat. Bovendien ben je ervan verzekerd dat refurbished iPhones net zo werken als een nieuwe iPhone, aangezien de kapotte onderdelen worden vervangen door nieuwe en de telefoons grondig worden getest en professioneel gerepareerd.

3. Het is een milieuvriendelijke optie Het gebruiken van een tweedehands

iPhone is een van de meest milieuvriendelijke opties. Omdat de meeste telefoons bij de productie kostbare materialen gebruiken, helpt het recyclen van gebruikte telefoons om deze van de stortplaats weg te houden. Op deze manier draag je bij aan het ontlasten van het milieu. Bovendien hoeft er ook geen nieuwe telefoon voor jou te worden gemaakt. Dat is dus één telefoon minder die met accu en al op de stort terechtkomt. Met het kopen van een refurbished iPhone draag je dus je steentje bij aan een groenere wereld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *