Geen categorie

Bouw je eigen website en zet zoekmachine marketing in

Je wilt een website beginnen. Je hebt een website nodig voor je eigen bedrijf of misschien wil je de website wel voor iets anders. Maar je hebt in ieder geval de website nodig. Hoe begin je hier dan mee? Op Google staat zoveel informatie… Wat moet je allemaal doen om de website klaar te krijgen? En belangrijker nog hoe zorg je ervoor dat de website ook goed gevonden gaat worden? Je maakt de website tenslotte niet voor niets! Maar je hebt zelf nog nul ervaring met zoekmachine marketing. Er gaat een totaal nieuwe wereld voor je open… Maar hoe start je nu daadwerkelijk met het maken van je eigen website?

Makkelijker dan je denkt

Een eigen website bouwen is veel makkelijker dan je nu misschien nog denkt. Als je de website helemaal zelf wilt maken dan kan je dit op een paar manieren doen. De meest complexe manier is door je website te programmeren. Als je daar geen ervaring mee hebt kan je beter gebruik maken van een websitemaker. Dit is meestal een website waar je je website zelf kan indelen zonder gebruik te maken van programmeertalen. Het werkt een beetje zoals PowerPoint. Je moet bijvoorbeeld vakken slepen, foto’s en tekst toevoegen. Heel simpel dus!

Je nieuwe website

Als je dan je website helemaal hebt ingericht zoals jij dat wilt dan kan je hem gaan lanceren. Je hebt hiervoor wel een domeinnaam nodig maar bij de meeste website makers kan je dit op de website zelf regelen. Je betaalt daar een klein bedrag voor. En dan staat de website online. Gefeliciteerd! Nu moeten er natuurlijk nog bezoekers op de website komen. Om te zorgen dat jouw website opvalt tussen alle websites kan je gebruik maken van zoekmachine marketing. Op deze manier zorg je ervoor dat de vindbaarheid in de zoekmachines hoger is, en je dus ook meer bezoekers zult gaan krijgen op je nieuwe website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *