Google Play Card
Telefonie

Een smartphone met alle benodigdheden

Vandaag de dag is enorm veel mogelijk in de wereld van smartphones. Denk aan het streamen van muziek en razendsnel internet. Maar dat alles komt uiteraard ook zo met bepaalde nadelen. Zo zitten er veel kosten aan verbonden, wanneer je het althans verkeerd aanpakt. Want ga je bewust met je abonnements en apps om, dan hoeft het niet veel te kosten. In dit artikel geven we je tips over de mogelijkheden van bijvoorbeeld een Google Play Card, en waar je mogelijk op kunt besparen.

Google Play Card

De mogelijkheden

Er is dus veel mogelijk met dat kleine apparaatje wat je hoogstwaarschijnlijk altijd bij je hebt. Zo zijn het als het ware kleine computertjes, waarmee je van alles kunt opzoeken en met iedereen in verbinding staat. Maar het komt ook met gevaren. Zo kun je bijvoorbeeld veel geld uitgeven aan een abonnement of aan bepaalde apps. Maar je kunt het ook bewust aanpakken. Kijk bijvoorbeeld naar bepaalde apps, en schaf een prepaid kaart aan. Zo zit je niet vast aan een abonnement die automatisch geld van je rekening afschrijft. Wat je tevens kunt doen, is Deezer Premium afnemen. Dit is een muziekstreamingdienst. Je kunt deze tevens cadeau doen, wat altijd leuk is. Je kunt het gratis gebruiken, maar om het volledig te gebruiken is een premium account nodig. Met een gift card kun je iemand een cadeau doen van een bepaald aantal maanden. Zo zitten ze tevens nergens aan vast.

En zo zijn er nog meer streamingdiensten. Het is echter belangrijk om voor jezelf te bepalen wat je echt veel gebruikt. Zo kan het lijken alsof het allemaal niet veel kost, maar deze kosten kunnen al snel opstapelen. Je hebt mogelijk al genoeg kosten aan je eigen abonnement. Wees dus kritisch, en selecteer bijvoorbeeld maar een streamingdienst voor muziek. En luister eventueel met een gratis account.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *