sim-ony-vergelijker-logo
Telefonie

Sim only onbeperkt internet van verschillende providers

doen zowat alles op onze telefoon en het meeste gaat via internet. Ook nemen we de smartphone vaak mee naar plekken waar we geen WiFi hebben. Dan is het fijn dat je niet hoeft te letten op hoeveel data we verbruikt hebben maar gewoon kunnen door internetten. En daarom is er sim only onbeperkt internet.

Wel of geen onbeperkt internet

Misschien twijfel je nog of je het wel of niet zou doen. Denk dan aan gebruik je het vaak? Ga ik vaak over de limiet van mijn bundel? Moet ik rekening houden met hoe vaak ik mijn internet gebruik? Dan is het misschien handig om toch over te stappen naar een abonnement met onbeperkt internet. Hiermee bespaar je uiteindelijk misschien geld.

Welke moet ik nou kiezen?

Het is handig om even te vergelijken welke provider nou het goedkoopste is, want dat kan je flink wat geld besparen. Onbeperkt internet is ook niet goedkoop helaas dus vergelijken is heel belangrijk. Op dit moment zijn Tele2 en Lebara de goedkoopste providers als het gaat om sim only onbeperkt internet. Lebara is wel iets goedkoper in de eenmalige aansluitkosten. Het voordeel van Tele2 is dat je kan kiezen tussen een contractsduur van 1 of 2 jaar. En voor een euro extra kan je het maandelijks opzeggen. Uiteraard zijn er nog meer providers die onbeperkt internet aanbieden, echter deze zijn iets duurder. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *