Telefoonhoesjes
Telefonie

Telefoonhoesjes: dit zijn de drie meest gekozen soorten

Een smartphone is duur dus die wil je goed beschermen. Maar hoe doe je dat? Een smartphone heeft eigenlijk altijd een hoesje nodig. Telefoonhoesjes heb je in allerlei soorten en maten. In principe beschermen ze allemaal je telefoon tegen valschade en krassen. Maar elk hoesje heeft weer voor- en nadelen. Welk hoesje bij jou past is een heel persoonlijke keuze. Verdiep je dus goed in de verschillende opties omtrent telefoonhoesjes om zeker te zijn dat jij de juiste kiest.

Diverse mogelijkheden

De bookcover voor de verzamelaar

Wil jij al je spullen op een plek bewaren? Geen zin om telkens te zoeken naar die losse pasjes of dat briefgeld? Voor jou is er een speciaal telefoonhoesje. De bookcover of bookcase is een telefoonhoesje dat van je smartphone een soort boek maakt. Er zit een hoesje volledig om de achterkant en zijkanten heen. Aan de voorkant zit een soort flap die je open kunt slaan als een boek. Die flap beschermt je scherm en de zijkanten en achterkant worden dus ook goed beschermd. Maar dit hoesje kan vaak nog meer. In de cover of het flapje zitten vaak namelijk een aantal vakjes of ritsjes waar je een pasje of kleingeld in kan bewaren. Deze hoesjes zijn heel populair bij mensen die alles op een plek willen verzamelen. Let wel op dat dit een risico met zich meebrengt want als je dus je telefoon verliest ben je ook gelijk je pasjes en je geld kwijt. Dat is niet bepaald handig.

Bescherming

Een sleeve of backcover

Ben jij eigenlijk heel zuinig op je telefoon en laat je deze echt niet zomaar vallen? Dan is een backcover of sleeve misschien wel genoeg. Hiermee bescherm je dan wel alleen de achterkant van de telefoon, dan wel de hele telefoon maar je haalt hem uit de sleeve.