pocketBook touch lux 5 hoesje
Telefonie

Veilig op pad met je e reader

Een e reader is perfect om overal mee naartoe te nemen, in de trein of de auto wanneer je iets wilt lezen om de tijd te doden. Maar je moet er niet aan denken dat er iets mee gebeurd, of je laat de reader uit je handen vallen. Zonder enige bescherming is de kans groot dat het scherm barst, of dat er andere beschadigingen op je reader komen. Door gebruik te maken van een pocketBook touch lux 5 hoesje, is je e reader goed beschermt en de kans minimaal dat deze grote schade oploopt.

pocketBook touch lux 5 hoesje

Kies een flitsende hoes

Natuurlijk wil je wel een flitsende hoes hebben voor je e reader, bij shop4tablethoes.nl hebben ze allerlei verschillende soorten hoesjes. Zoek je een pocketBook touch lux 5 hoesje met een mooie print, of ben je meer van een zakelijk model met een mooie zwarte of bruine kleur. In de webshop kun je aan de linkerzijde ook bepaalde opties filteren, waardoor je alleen de hoesjes krijgt met de kenmerken die je opgegeven hebt. Wat voor hoesje je ook zoekt, dat je e reader bescherming heeft is een feit.

Verschillende materialen

Niet iedereen wil hetzelfde uitstralen met zijn pocketBook touch lux 5 hoesje, de verschillende materialen zorgen ervoor dat je voldoende keuze hebt. Met de book cover bescherm je zowel de voor als de achterkant van je reader, zo blijft je reader ook aan de achterkant netjes en zonder krassen of deuken. Geef ook jouw e reader snel een nieuwe look, op shop4tablethoes.nl zijn er vele mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *