apple
Telefonie

Waar koop je een IPhone X refurbished

Wil jij graag een iPhone X kopen maar vind je deze te duur? Koop dan een IPhone X refurbished! Bij hetiphoneplein.nl kan je tot wel 60% besparen op de nieuwprijs als je de telefoon refurbished koopt!

Een iPhone X refurbished

Een Iphone X refurbished kopen kan super makkelijk bij hetiphoneplein.nl hier bespaar je niet alleen maar op de prijs maar koop je ook nog eens een telefoon van super goede kwaliteit. Daarom krijg je ook nog eens standaard 6 maanden lang garantie op je telefoon. De telefoons worden op meer dan 50 punten getest en eventueel gerenoveerd als dit nodig is. Je krijgt dus geen tweedehandse telefoon, maar je krijgt er een die werkt alsof die nieuw is terwijl je er niet de nieuwprijs voor hoeft te betalen. Dus bij hetiphoneplein.nl betaal je nooit te veel voor een telefoon van super goede kwaliteit.

iPhone X refurbished

Een iPhone uitkiezen

Er is veel keuze uit verschillende modellen van de iPhone en daarnaast ook nog een uit de kleuren. Zo heb je een iPhone X refurbished maar ook de iPhone 11 pro max of een iPhone 7 plus. Er zit altijd wel iets tussen voor jou! Daarnaast krijg je de accessoires er gratis bij, dus je hoeft er geen hoesje bij te kopen, je krijgt de originele oplader er bij, de simkaart injector wordt er gratis bij geleverd en je krijgt er ook nog eens een gratis screenprotector bij! Bekijk nu de website en bestel de beste telefoon voor de beste prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *