Smartphone en Tablet

Zo kun je je telefoon het best beschermen

Een nieuwe smartphone is natuurlijk niet goedkoop. Daarom wil je dat ie lang meegaat en zal je er zuinig mee om moeten gaan. Er zijn verschillende producten op de markt die je hier een handje bij kunnen helpen. Daarover lees je in deze blog meer. 

Phonecase

Ten eerste kan je natuurlijk een hoesje voor je telefoon kopen. Hierbij heb je de keuze uit heel veel verschillende mogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld gaan voor een hoesjes die alleen de achterkant van je telefoon beschermd. Maar er zijn ook zogenaamde book-cases die ook het scherm van je smartphone beschermen. Hierin kan je vaak ook meerdere pasjes kwijt. Vervolgens heb je weer de keuze uit allerlei materialen, kleuren en prints. Zo kun je van je telefoon een waar fashionaccessoire maken. Ga jij voor een kleurrijke, abstracte print of voor een minimalistisch design met neutrale kleuren? De mogelijkheden zijn eindeloos, dus voor ieder wat wils! Fooncase biedt een uitgebreid assortiment aan verschillende telefoonhoesjes.

Screenprotector

Je scherm is misschien wel het meest breekbare deel van je telefoon. Daarom is het belangrijk om dit deel van je telefoon extra te beschermen tegen krassen, scheuren en breuk. Op een gebarsten scherm browse je tenslotte toch wat minder fijn. Dit kan je doen met een screenprotector. Over het algemeen kan je hierbij kiezen uit twee soorten: een plastic of glazen variant. Hiervoor geldt dat een glazen variant net wat meer bescherming biedt.

Sluit een telefoonverzekering af

En ten slotte kan je, indien je van jezelf weet dat je heel onhandig bent, ervoor kiezen om je telefoon te laten verzekeren. Dit kan je bij een aparte partij doen, maar ook gelijk bij je telefoonabonnement afsluiten. Een goede smartphoneverzekering dekt in ieder geval tegen waterschade en diefstal. Voor een paar euro per maand heb je de garantie dat je geld terugkrijgt wanneer er iets met je telefoon gebeurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *